likevel alderen 19 år, er han yngste billionaire i verden – Sail Gallery
Connect
To Top

likevel alderen 19 år, er han yngste billionaire i verden

Alexandra Andresen, Yngste Billionaire i verden
Foto: Business Insider

En norsk tenåring var nylig en debatt i cyberspace fordi deres prestasjoner er beundringsverdig. Alexandra Andresen, en 19 år gammel jente, har blitt kåret av Forbes Magazine som verdens yngste milliardær i 2016-tallet. Alexandra har spilt en formue på 1,2 milliarder amerikanske dollar, eller tilsvarende Rp 16330000000000, som sitert av Daily Mirror.

Alexandra oppført som en av de rikeste menneskene på planeten, som har arvet 43 prosent av bedriftene ble dyrket av hans familie. Far, Johan Andersen, er en dyktig forretningsmann i Norge. Eiendom som eies av familien Alexandra, hentet fra Ferd virksomhet, et privat investeringsselskap som har blitt opplevd og har en lang historie.

Siden 2007 har Alexandra blitt kronet som den yngste milliardær i Norge når far avlede 42 prosent av bedriftene som eies av ham. Mens hennes søster, Katharina, som var et år eldre enn ham også mottatt aksjene med et beløp som tilsvarer det mottatte Alexandra.

Alexandra Andresen, Yngste Billionaire i verden

Alexandra Andresen, Yngste Billionaire i verden

Ikke bare ble den yngste milliardær i verden, er Alexandra også oppført som en av rytterne i Norge mest vellykket. Jenter som har nettopp uteksaminert fra college, har vunnet medaljer i forskjellige europeiske konkurranser. Selv i dag, han bodde i Tyskland ats sponsor av Kingsland, et ferdighetstrening senter for rytterne.

Alexandra Andresen, Yngste Billionaire i verden

Alexandra Andresen, Yngste Billionaire i verden

Tidligere eiendom som eies av Alexandra har ikke vært allment kjent av publikum før nå. Weve vell av sin egen familie har arvet. Hans bestefar var en fabrikkeier JL Tiedemanns som ble den markedsledende sigarett produsenten i landet.

Mens hennes søster, Katharina, som er nummer to i verdens yngste milliardær på Forbes liste. Er for tiden studerer samfunnsfag ved et universitet i Amsterdam, Nederland.

Dimas Yulian

Reporter magasinet HAI. Søkere av medievitenskap, journalistikk og musikk deltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized

Copyright © 2015 DeVoe Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.