PSG-Ludogorets: Kiril Domuschiev, le golden boy qui a révolutionné le foot bulgare – Sail Gallery
Connect
To Top

PSG-Ludogorets: Kiril Domuschiev, le golden boy qui a révolutionné le foot bulgare

ФУТБОЛ Водени от своя харизматичен шеф, PSG противника избухна през последните пет години …

Kiril Domuschiev.
Kiril Domuschiev. – Biser Todorov

Vincent Барос

Това е най-амбициозната раса, наречена вълците. Кирил Домусчиев не е един от Wall Street, но на “дива гора”, буквален превод на Лудогорец. Когато той триумфира: тъй като той е купил през 2010 г., клубът от град Разград скочи български D2 към европейската сцена, за да се утвърди като най-добрия на Балканите. А мълниеносното издигане и безпрецедентно, че дължи много на ръководството на харизматичния президент.

“Много е инвестиция, свидетелства средата Мадагаскарски земя формира Оксер Анисе Абел , който ще бъде съобразен над ПСЖ последната група мач от Шампионската лига в сряда. Той е винаги там, близо до играчите, за да ни окуражи. “И ето, пет-време българските шампиони в заглавието, правят го добре. Но според тези, които го познавахме, Домусчиев или го следят отблизо, човек винаги иска още …

A бърз пробив наследник на посткомунистическия бизнеса

Възходът на Домусчиев, професионалния спорт преди, първи започват от определена височина. Младият възпитаник в областта на маркетинга и промишлен мениджмънт в университета в София се мята в бизнеса като наследник, в този случай основната фабрика за коли, мотори и двигатели, които тичаха майка си в комунистическа България .

След 1989 г., на възраст 30, “първото си решение беше да приватизира компанията, казва Теодор Борисов , български спортен журналист. С брат му Георги, той след това инвестира във фармацевтичната индустрия, големи търговски заведения и в българската корабна компания. “Днес, полиглот Домусчиев (той говори руски, английски и испански), който е председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България,” е установил своята империя в над 80 страни (включително Съединените щати, където той наема 250) и има един милиард на активи. “Личното му състояние, тя се оценява на 500 милиона евро .

Най-разочарован фен на ЦСКА на идола на “Не се сърди човече”

Заможните, но все още е неизвестен за обществеността, мъжът решава да направи име в българския футбол. А среда, разкрива Уикилийкс, гнил до мозъка на костите и контролира от фигури на престъпността. Каквато и да е, Домусчиев мечта да купи емблематичната ЦСКА, сърцето му клуб в крайна сметка той се интегрират на борда. Но нежеланието на собствениците на исторически го насърчи през 2009 г., за да постави топката му клуб от малък град невежи в Източна България, Разград (35 000).

Прочетете също така:  Лудогорец-PSG: “Това е още по-лошо Оксер”, тя изглежда добре footeux живот в Разград

“Започнах да Лудогорец с 25,000 евро, каза лицето на Ace през 2013 . През същата година, клубът е монтиран във втора дивизия и ми поиска отново. тогава аз инвестира 250,000 евро при едно условие: да поеме контрола на клуба. “Останалото, както каза той,” е история “с бюджет десетократно, Лудогорец включва първа дивизия и веднага разбира, исторически требъл, като спечели първенството, купата и трофея за Суперкупата на България , Четири други заглавия ще последват, както и две кампании в Шампионската лига (срещу Ливърпул, Реал Мадрид, Арсенал и ПСЖ така …).

A “шеф достатъчно кръв” да “понякога прибързани решения”

Неизбежно, с такъв запис на песен, Домусчиев накрая улавя светлината той пожелах. И се оказва клуб покровител “достатъчно кръв”, съобщава френският защитник Александър Барт. Който е видял възхода на Лудогорец силовите са също точки на мач първата титла срещу ЦСКА през 2012 г., времето за реванш за Домусчиев “Той се приземи в съблекалнята преди удар на разстояние. Когато той влезе в стаята, можете да го чувствам, че има аура, това е един много слушах когато говори. Истинският шеф, той го е. Той намери думи, за да се вдигне нашия блок се сринаха като лъвове на терена. ЦСКА имаше две точки напред и в края на краищата ние спечелихме с 1-0 и спечели шампионата. Това беше наистина луд, като окончателно. ”

“Домусчиев има характера на успешен бизнесмен и типичния характер на шефа на Балканския клуб, е на журналиста Теодор Борисов. Той рядко поддържа критични журналисти или фенове на съперничещи си клубове, и да вземат прибързани решения . Миналата година той два пъти променената треньор след началото на елиминиране в Шампионската лига, най-накрая си спомня Георги Дерменджиев . “Дерменджиев, помощник-треньор на първите заглавия, които Домусчиев, голям фен на испанския играта, беше изпращат за обучение във Валенсия, по времето, когато извършвам един … Унай Емери.

Лудогорец или “нейния огледален образ”

С действащи челюстите му , неговата фалшива въздух на Анди Гарсия, сол и черен пипер му коса се отдръпна, Домусчиев, 47, баща на две деца, повторно женените да Кремена Проданова, има вид на кариерист, който успее всичко. На сайта на Хювефарма , фармацевтичната компания той оглавява, голяма снимка дава го, за да видите по-тънки, по-млади, по-кафява той се появява в коша на европейските стадиони в последните седмици. На български златното момче третира неговия образ като този на клуба, сега най-атрактивните на Балканите.

“Той иска на Лудогорец е огледалото на неговия професионализъм, неговия успех и неговите бизнес проницателност и неговият проект е несъмнено най-успешните в съвременната история на българския футбол”, базиран Теодор Борисов. За това, Домусчиев “дава част от времето си и парите си” (въпреки че бюджетът на клуба остава под 10 милиона, далеч от европейските стандарти), подкрепя бившия си играч Александър Барт, набира кула рамо бразилци (седем в текущия отбор, включително пет натурализиран) и Разград развива ултра модерен център за обучение . “Мисля, че в крайна сметка ще все още шампион през този сезон, тъй като тя е силно структуриран клуб, Обзалагам се, Барт. финанси ниво, ниво на управление, всичко е зелено, като им отбора. ”

КЛЮЧОВИ ДУМИ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Uncategorized

Copyright © 2015 DeVoe Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.